tisdag 12 november 2019

244 arter på årslistan!

Med Ulrikas orre från Fjällmossen igår har vi nu 244 arter på Kristianstadslistan 2019. Är det någon obs som riskerar att strykas? Ska någon läggas till KriX+totalen för 2019 från Bromöllalistan?

7 kommentarer:

  1. En skillnad mot tidigare år är väl att på artportalen räknas alla skådare med som rapporterat i Kristianstad/Bromölla och alltså inte bara (f d ) KRIX:are. Men det kanske vi kan acceptera och därmed lite lättare komma upp i det magiska talet 250...
    Begreppet KRIX:are är väl nu lite obsolet och kan möjligen betyda "de som larmar via KRIX".

    F ö raporterar jag och flera andra fortfarande även på gamla microbirding. Den sidan har faktiskt genomgått en ansiktslyftning på senare tid.

    SvaraRadera
  2. Helt riktigt, Lasse. Själv tycker jag att det är en fördel att alla godkända & ej mörkade rapporter från vårt rapportområde blir synliga på våra kommunlistor. Men Artportalens kommunvisa årstotal 2019 och framåt bör inte jämföras med KriX+ årstotaler från 2018 och tidigare.

    SvaraRadera
  3. Letar du efter ett skuldkonsolideringslån, lån utan säkerhet, företagslån, hypotekslån, billån, studielån, personliga lån, riskkapital osv! Jag är en privat långivare, jag ger lån till företag och privatpersoner med låga och rimliga räntor på 2%. E-post till: christywalton355@gmail.com

    SvaraRadera
  4. Jag har ont om ord för den fantastiska vinsten du hjälpte mig att tjäna på bara en vecka med binära optioner. Jag är så ledsen att jag tvivlade i början, jag investerade $200 och tjänade $2 500 på bara en vecka, och fortsatte att investera mer, idag är jag ekonomiskt framgångsrik, kan du kontakta honom via e-post: (tdameritrade077@gmail.com) whatsapp(+447883246472) Jag råder dig att inte tveka. Han är fantastisk.

    SvaraRadera
  5. LÅNEBJUDANDE FRÅN NOVELTY FINANCE"
    Hej!!! Är du i behov av ett lån? Om ja, kommer jag att rekommendera dig att ansöka om ett lån genom Novelty Finance Inc.

    Jag heter Davina Claire, jag är finanschef för Novelty Finance och du kan ansöka om ett lån hos mitt företag och ha ett lån på ditt konto inom 24 till 48 timmar. Det har kommit till min kännedom att många människor har så svårt att få lån från sina lokala banker eller andra finansiella institutioner på grund av hög ränta, otillräckliga säkerheter, skuldsättningsgrad, låg kreditpoäng eller andra skäl.

    På NOVELTY FINANCE tillhandahåller vi finansieringslösningar. Vi erbjuder alla typer av lån (Personlån, Företagslån och många andra). Vi erbjuder flexibla och flera lånealternativ, inklusive säkrade och osäkrade lån, lång- och kortfristiga lån som är skräddarsydda för dina ekonomiska behov.

    För frågor/frågor? - Skicka ett mail till [noveltyfinances@gmail.com] eller ring / WhatsApp via: +447915601531]

    Vi strävar efter att göra lån enkelt, bekvämt och prisvärt.

    Vår tjänst är mycket snabb, pålitlig och pålitlig och du kan låna upp till 5 miljoner euro till en subventionerad ränta på 3 % per år. Vi är rätt företag att kontakta när du är i akut behov av ett lån.

    Inga fler väntetider eller stressiga bankbesök, vår tjänst är tillgänglig 24/7. Du kan ansöka om ett lån när som helst och var som helst på din egen bekväma plats med din telefon eller din bärbara dator, allt du behöver göra är att skicka oss din låneförfrågan via:
    E-post: (noveltyfinances@gmail.com)
    WhatsApp/ Telegram: +447915601531
    Telefon: +447915601531

    Vi är alltid glada över att ge ekonomiskt stöd.

    SvaraRadera
  6. SRETNA NOVA GODINA SVIMA VANI. ZOVEM SE ALBERTINA I SRETNA SAM ŠTO SMO DOŠLI DO 2024. ŽELIM BRZO PODIJELITI SVOJE RANO SVJEDOČANSTVO O KAKO SAM OVE 2024. GODINE DOBILA ZAJAM OD 200,000.00 EURA. PRIJAVILA SAM SE ZA ZAJAM I DAVIDSON MI JE DOBIO ZAJAM KREDITNA TVRTKA ŠIROM SVIJETA. ZNAM O ČEMU GOVORIM I ZNAM KROZ ŠTO SAM PROŠAO, AKO VAM TREBA BILO KAKAV ZAJAM ZA VAŠ PROJEKT I ŽELITE INVESTIRATI DIREKTNO KOD TVRTKE, MOŽETE KONTAKTIRATI GOSP. DAVIDSON ALBERT PUTEM E-MAILA: {davidsonalbertloan@gmail.com}

    SvaraRadera